Voiko raakoja omenoita käyttää ruuan valmistuksessa?
Vastaus
Kyllä voi.
Monien arvioiden mukaan omenat ovat itseasiassa terveellisimmillään raakana, sillä käsittely voi vähentää tiettyjen omenan terveellisten ravintoaineiden määrää, kuten käy ilmi esimerkiksi Cleveland Clinicin artikkelista: https://health.clevelandclinic.org/benefits-of-apples
Raaka omena voi tuoda pureskeltavaa rakennetta ja makeutta ruoka-annokseen, ja se voi sopia esimerkiksi salaatteihin - tällaisia reseptejä löytyy lukematon määrä, kun hakee esimerkiksi googlesta hakusanoilla "omena salaatti".
Kommentit
Taidatte puhua nyt kypsentämättömästä kypsästä omenasta, ettekä raa'asta omenasta vastauksessa?
Tässä puhutaan varmaan tuoreiden omenoiden käyttämisestä eikä raakojen?
Kommentoi vastausta