Paahdetun sipulin valmistusohje? Paahdettu sipuli on suosittu retkeilijöiden keskuudessa, useita viitteitä ao. keskustelusivuilla, mutta ei valmistusohjetta.
Vastaus
Paahdetun sipulin ohjetta on joillakin keskustelupalstoilla mietitty ja monet keskustelijat ovat päätyneet samaan valmistustapaan: sipulit leikataan halutun kokoisiksi, kieritetään vehnäjauhoissa ja paistetaan öljyssä.
Sipulia voi myös kuivata esim. uunissa. Kuivauksesta löytyy oppaita, esim. Sigri Sahlin: Kuivata ja syö hyvin.
Oppaassa annetaan sipulin kuivausohje: sipuli viipaloidaan poikittain, ei ryöpätä, maksimi kuivauslämpö 40 C, kuivausaika 4-6 tuntia.
Kommentit
Vastausta muutettu toimituksessa.
Miksi pitää olla jauhoja vehnä
Kommentoi vastausta