Etsin oppikirjaa ja / tai keittokirjaa jossa on käsittelyohjeet sisäelimille, ja muille riistan ja tuotantoeläinten vähemmän käytetyille kehon osille.

Kysytty

Etsin oppikirjaa ja / tai keittokirjaa jossa on käsittelyohjeet sisäelimille, ja muille riistan ja tuotantoeläinten vähemmän käytetyille kehon osille.

Vastaus

Vastattu

Tein tiedonhaun pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen kokoelmiin, ks. (Aihe:riistaruoat) OR (Aihe:riistaruoat AND Aihe:sisäeli*) | Hakutulokset | helmet.fi (finna.fi) Sain hakutulokseksi yhteensä 50 kirjaviitettä.

Tein haun myös näin: (Aihe:ruoanvalmistus OR Aihe:ruokaohjeet OR Aihe:ruoka) AND (Kaikki osumat:sisäeli*) | Hakutulokset | helmet.fi (finna.fi). Tulokseksi sain vain alla olevat "Jaakon parhaat" ja "Butlerin kanssa keittiössä".

Tässä muutama esimerkki hakutuloksesta: 

Kolmonen, Jaakko & Mäkelä, Matti: Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut. Patakolmonen 2006. Ks. Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)

Kolmonen, Jaakko: Jaakon parhaat. Patakolmonen [1983]. Ks. Jaakon parhaat | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)

Butler, Carl & Appelqvist, Kati: Butlerin kanssa keittiössä. Gummerus 1985. Ks. Butlerin kanssa keittiössä | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)

Pohja, Kati: Riistaa lautasella. Werner Söderström Osakeyhtiö [2018]. Riistaa lautasella | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)

2 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.