Etsin oppikirjaa ja / tai keittokirjaa jossa on käsittelyohjeet sisäelimille, ja muille riistan ja tuotantoeläinten vähemmän käytetyille kehon osille.
Vastaus
Tein tiedonhaun pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen kokoelmiin, ks. (Aihe:riistaruoat) OR (Aihe:riistaruoat AND Aihe:sisäeli*) | Hakutulokset | helmet.fi (finna.fi) Sain hakutulokseksi yhteensä 50 kirjaviitettä.
Tein haun myös näin: (Aihe:ruoanvalmistus OR Aihe:ruokaohjeet OR Aihe:ruoka) AND (Kaikki osumat:sisäeli*) | Hakutulokset | helmet.fi (finna.fi). Tulokseksi sain vain alla olevat "Jaakon parhaat" ja "Butlerin kanssa keittiössä".
Tässä muutama esimerkki hakutuloksesta:
Kolmonen, Jaakko & Mäkelä, Matti: Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut. Patakolmonen 2006. Ks. Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)
Kolmonen, Jaakko: Jaakon parhaat. Patakolmonen [1983]. Ks. Jaakon parhaat | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)
Butler, Carl & Appelqvist, Kati: Butlerin kanssa keittiössä. Gummerus 1985. Ks. Butlerin kanssa keittiössä | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)
Pohja, Kati: Riistaa lautasella. Werner Söderström Osakeyhtiö [2018]. Riistaa lautasella | Helmet-kirjastot | helmet.fi (finna.fi)
Kommentoi vastausta