Kommentoi vastausta

DVD on saatavana useista kirjastoista, ei kuitenkaan Helmet-alueelta.
https://www.finna.fi/Search/Results?lookfor=Knut+Erik+Jensen+kiihke%C3%…

Ainakin nyt "Heftig og begeistret/Cool & Crazy" näkyy Youtubessa.
Language: Norwegian. Subtitles: English
Cool & Crazy is a Norwegian film from 2001 directed by Knut Erik Jensen It premiered in January 2001. The film is a documentary about the singers in Berlevåg Mannsangforening. The film's plot alternates between interviews with the choir singers, depictions of nature in Finnmark and recordings of choir singing (preferably outdoors and in inclement weather) The film is considered both an audience and critic success. The film won two Amanda Awards for Best Picture and Best Documentary in 2001.

Hesari vuonna 2001: Pitkä dokumenttielokuva pohjoisnorjalaisesta mieskuorosta.
Norjalaiset elokuvantekijät ovat valloittaneet oman maan yleisön kotikutoisella räsymattocharmilla ja häpeilemättömällä sydämellisyydellä.
Knut Erik Jensenin dokumentti on vaatimaton pikku elokuva Berlevågin kalastajakylästä ja sen laulukuorosta, jonka jäsenet ovat 29-96-vuotiaita. Kerronta keskittyy puoleen tusinaan veteraaniin, joiden joukossa Strangin veljekset ovat hauskimpia, mutta koska jutusta on haluttu venyttää kokopitkä filmi, mukaan on haparoitu välähdyksiä myös nuorempien kuorolaisten elämästä.
Kokonaisuus koostuu ensisijaisesti haastatteluista ja huvittavalla näköispatsasestetiikalla toteutetuista kuoroesityksistä. Loppuhuipentumana on konserttimatka Murmanskiin.
Jännittävää? Ehkei sentään. Musiikillisesti nautittavaa? No jaa. Lystikästä? Ehdottomasti!

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.