Kommentoi vastausta

Minulla on Kodin herkkuleivonnaiset niminen kirja, joka on suomennos ruotsalaisesta alkuperäisteoksesta Sju sorters kakor (1985 ICA-förlaget Ab, Västerås, 22. painos, kokonaispainos 193000). Leivontaohjeet ja tekstit BRITA Olsson. Kirjassa oleva Pinocchiokakun ohje on sama kuin yleisimmin käytetty Britakakun ohje mutta taikinaan tuleva hienosokeri on Britan ohjeessa korvattu tomusokerilla. Voisiko Brita Olsson siis olla Britakakun äiti ja kakun alkuperäinen nimi Pinocchiokakku. Nimensä ansiosta kakusta pitävät myös lapset! (Liisa Mäkelä on suomentanut ohjeet, painopaikka Aarhuus, Tanska 1990)

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.