Vastaus oli hyvä, mutta ei vastaa kysymykseen kokonaan. Onko siis muita emulgaattoreita, kun kananmunankeltuainen, millä voi tuon saman tehdä? Jos käyttää kananmunankeltuaista, onko lopputulos aina säilytettävä jääkaapissa, ettei mene heti pilalle? Kuinka kauan säilyy? Voiko keittää ja pidentääkö keittäminen säilyvyyttä? Voiko ihan luontaistuotekaupassa myytävää soijalesitiinijauhetta käyttää samassa tarkoituksessa?
Vastaus oli hyvä, mutta ei vastaa kysymykseen kokonaan. Onko siis muita emulgaattoreita, kun kananmunankeltuainen, millä voi tuon saman tehdä? Jos käyttää kananmunankeltuaista, onko lopputulos aina säilytettävä jääkaapissa, ettei mene heti pilalle? Kuinka kauan säilyy? Voiko keittää ja pidentääkö keittäminen säilyvyyttä? Voiko ihan luontaistuotekaupassa myytävää soijalesitiinijauhetta käyttää samassa tarkoituksessa?