Kommentoi vastausta

Vastauksessa annettu linkki johtaa tietoon eräistä käyntikohteista: eduskunta (puhemies Halla-aho ja ulkoasiainvaliokunnan pj. Kiljunen), kauppakamari, EU:n kemikaalivirasto (15 romanialaista työntekijää Helsingissä). Valtioneuvosto julkaisi X:ssä uutisen tapaamisesta Eurooppa-ministeri Adlercreutzin kanssa.
Romanialaisella uutissivustolla kerrotaan lisäksi, että Suomen-vierailu kesti viikon ja oli kolmas virallinen käynti täällä 2000-luvulla. Vuoden 2024 alkupuolella kruunun hoitaja ja muut kuninkaallisen perheen jäsenet olivat tehneet vastaavia matkoja Englantiin, Belgiaan, Luxemburgiin, Ranskaan, Puolaan ja Moldovaan. Viimeinen käyntikohde nyt oli Satakunnan lennosto Tampereella.
Romanian kruunun hoitaja Margaretan seurueeseen kuului mm. puoliso, hänen kuninkaallinen korkeutensa Prinssi Radu, Romanian ulkoministeriön ja puolustusvoimien edustajat ja täkäläinen suurlähettiläs. Kruunun hoitajan tittelin (Custodian of the Romanian Crown) Margareta sai jo isänsä, kruunusta luopuneen kuningas Mikaelin (Michel, 1921-2017) eläessä.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.