Kommentoi vastausta

Hieman yllä olevaa vastausta laajentaen:

- Arkisto https://www.hs.fi/arkisto/ kattaa vain lehden toimituksellisen sisällön ja senkin vasta vuoden 1990 alusta eteenpäin.

- Edellisessä vastauksessa mainittu Aikakone https://www.hs.fi/aikakone/ taas kattaa koko lehden, mutta vain vuoden 1997 loppuun saakka. Sen hakutoiminto on tosin aika huono, eikä mahdollista nykyisellään esimerkiksi aikavälin rajaamista. Toimii kuitenkin, kun jaksaa yrittää.

- Kansalliskirjaston digitoimissa lehdissä https://digi.kansalliskirjasto.fi/search?formats=NEWSPAPER taas on HS tällä hetkellä vuoteen 1969 asti, ja tarjolla on paljon parempi haku (ja kuvanlaatu), mutta lehdet eivät puolestaan ole avoimessa verkossa kuin vuoden 1939 loppuun saakka. Sitä uudemmista hakeminen vaatii käyntiä Kansalliskirjastossa, Eduskunnan kirjastossa, Turun yliopiston kirjastossa, Åbo akademin kirjastossa, Jyväskylän yliopiston kirjastossa, Itä-Suomen yliopiston kirjastossa (Joensuu tai Kuopio), Oulun yliopiston kirjastossa tai Kansallisessa audiovisuaalisessa instituutissa.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.