Kommentoi vastausta

Niinpä. Valitettavasti kysy.fi:ssä oli ilmeisesti pukattu vastaamistouhu ajoittain joillekin harjoittelijoille tai kenties jopa TET-lapsosille päätellen jaetun tiedon puutteellisuudesta, jopa virheellisyydestä, tai siitä, millaisella ylimielisellä sävyllä vastaukset oli kirjoitettu. Toki kysyjissäkin tai yleisövastaajissa oli joitakin häirikkösävyisiä, mutta pääasiassa homma sujui hyvin. Olipa yleisövastaajissa muuan mahtava virtuoosi, joka tiesi tai löysi vastauksen mitä merkillisimpiin kysymyksiin. Useilla ihmisillä on oma ammatti- tai erityisalueensa, josta voi tietoa ammentaa paljon nopeammin ja helpommin kuin siten, että ihmettelijät joutuvat selvittelemään pitkään syntyjä syviä.
Liekö tässä kyse siitä, että kansallisen melu- ja harrastetila Oodin avaaminen söi kirjaston henkilökunnan, että piti muista palveluista karsia?
Sinä Hgin henkilö, joka luet näitä kommentteja, selvitäpä, mitä tapahtui Kysy.fi:n vanhalle vastausaineistolle.
Toivottavasti päätäsi ei panna pölkylle, kun sellaisia kysyt. Heitä edes pallo jollekulle, joka vastaisi jossain niin näkyvästi, että rahvaskin saisi asiasta tiedon.
Kiitos.

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.