Terveydelle haitallisina pidetään erityisesti leikkele- ja makkaratuotteita, mutta samaan sarjaan kuuluvat myös broilerista valmistetut jalosteet, joita käytetään teollisuudessa ja ravintoloissa ruoka-annosten osana. Näitä lihatuotteita yhdistää se, miten paljon erilaisia aineita niihin ajetaan sisään toisaalta siksi että tuote säily paremmin ja toisaalta siksi että tuotteen tekstuuri eli suutuntuma pysyisi haluttuna prosessoinnin ja säilytysajan pituudesta huolimatta. Esimerkiksi broilerikuutioiin saatetaan käsittämättömän monessa eri vaiheessa lisätä erilaisia nesteitä ja rasvoja. Olisi mielenkiintoista tietää, miten tähän vertautuu kasvisruoka joka naamioidaan lihan näköiseksi.
Terveydelle haitallisina pidetään erityisesti leikkele- ja makkaratuotteita, mutta samaan sarjaan kuuluvat myös broilerista valmistetut jalosteet, joita käytetään teollisuudessa ja ravintoloissa ruoka-annosten osana. Näitä lihatuotteita yhdistää se, miten paljon erilaisia aineita niihin ajetaan sisään toisaalta siksi että tuote säily paremmin ja toisaalta siksi että tuotteen tekstuuri eli suutuntuma pysyisi haluttuna prosessoinnin ja säilytysajan pituudesta huolimatta. Esimerkiksi broilerikuutioiin saatetaan käsittämättömän monessa eri vaiheessa lisätä erilaisia nesteitä ja rasvoja. Olisi mielenkiintoista tietää, miten tähän vertautuu kasvisruoka joka naamioidaan lihan näköiseksi.