700 - 800 g kalaa (esim. lohi, ahven tai kuha)
9 dl vettä
2 sipulia
maustepippuria
2 tl suolaa
tummaa leipää esim. ruisleipää
1. Fileeraa kala ja keitä liemi päästä evistä ja ruodosta, siilaa liemi
2. Paloittele kala ja keitä kypsäksi liemessä
3. Voitele syvä vuoka hyvin voilla
4. Vuoan pohjalle ruisleipäviipaleita, väliin voita
5. Laita hyvin peratut kalat leipien päälle sekä mausteet
6. Kaada liemi päälle
Lohiressu, sverigesradio.se finska
700 - 800 g kalaa (esim. lohi, ahven tai kuha)
9 dl vettä
2 sipulia
maustepippuria
2 tl suolaa
tummaa leipää esim. ruisleipää
1. Fileeraa kala ja keitä liemi päästä evistä ja ruodosta, siilaa liemi
2. Paloittele kala ja keitä kypsäksi liemessä
3. Voitele syvä vuoka hyvin voilla
4. Vuoan pohjalle ruisleipäviipaleita, väliin voita
5. Laita hyvin peratut kalat leipien päälle sekä mausteet
6. Kaada liemi päälle