Luin kerran ruokakirja, jossa ruoat oli luokiteltu suurin piirtein siten, että pakastimen käyttö, ruokakomeron käyttö, laatikkoruokaa jne.

Kysytty

Luin kerran ruokakirja, jossa ruoat oli luokiteltu suurin piirtein siten, että pakastimen käyttö, ruokakomeron käyttö, laatikkoruokaa jne. Sen avulla voisi välttää hävikkiä ja käyttää fiksusti sen mitä kotona on. Muistaakseni kirjoittaja oli ruotsalainen.
Nyt en enää löydä kirjaa, mikähän se voisi olla.
Nimim Taloudellisuutta, ei hävikkiä.

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Vaikea sanoa näillä tiedoilla. Vaski-kirjastoissa on useita ruokahävikkiä koskevia kirjoja, mutta käännökset ovat englannista tai yksi norjasta. Ruotsinkielisiä kyllä löytyy. Uudehko ruokahävikkiä koskeva kirja on Juha Ketolan Älä syötä ruokahukkaa (2018), jossa aihettä käsitellään monipuolisesti.

https://vaski.finna.fi/Record/vaski.3727687

Ohessa muita ruokahävikkiä koskevia kirjoja https://vaski.finna.fi/Search/Results?filter%5B%5D=%7Emajor_genre_str_m…

0 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
Asiasanat
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.