Ovatko Mars-suklaapatukat jotenkin erilaisia Kreikassa kuin Suomessa? Ovatko kenties makeampia? Muistelen joskus 90-luvulla erään koulukaverini sanoneen, että ne ovat siellä parempia. Joitakin vuosia sitten luin uutisen, jossa kerrottiin, että Suomessa myytävässä Fantassa olisi vähemmän sokeria kuin Italiassa myytävässä ja tämä johtuu makutottumuksista.
Vastaus
Wikipedia-artikkelin mukaan Mars-suklaapatukoiden koostumus on hieman erilainen eri mantereilla. Artikkeli ei kylläkään kertonut eroista Euroopan eri maiden välillä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mars-patukka
Helsingin Sanomat taas uutisoi (15.10.2017) Fantan olevan koostumukseltaan erilainen eri maissa: Suomessa myytävässä Fantassa on vähemmän appelsiinimehua kuin Italiassa myytävässä:
Kommentit
Appelsiinimehuhan se tosiaan olikin.
Kommentoi vastausta